Így keressen irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!
Szűkítse a irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra

Eladó iroda Budapest XXI. ker, 19.900.000 Ft, 60 négyzetméter

Eladó  iroda Budapest XXI. ker, 19.900.000 Ft, 60 négyzetméter
19.900.000 Ft
iroda, 60 négyzetméter
Azonosító:
10760401
Irodai azonosító:
uz078308-3864175
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
iroda
Jelleg:
üzlethelyiség
Település:
Budapest XXI. ker
Alapterület:
60 négyzetméter
Ár:
19.900.000 Ft
Emelet:
földszint
leírás
térkép
XXI. Szent László úti lakótelep és az Erdősor úti lakótelep (Sétányok) közt, az Erdősor utcánál, mindkét övezetből könnyen megközelíthető helyen eladó egy 60m2-es, belső két szintes, részben felújított, gázcirkó fűtéses, remek fényviszonyú, szinte bármilyen tevékenységre kitűnően alkalmas, utcai bejáratos üzlethelyiség.

Az ingatlan belső két szintes kialakítású. Földszintjén két üzlethelyiség, egy konyha, egy zuhanyzós mosdó, és egy wc helyiségek találhatóak. Ez alatt egy teljes értékű, ablakos, alagsori szint kapott helyet, mely raktárként, műhelyként, irodaként, de akár külön üzletként is könnyedén hasznosítható. Az alagsori szintre a villany, víz, szennyvíz szintén be van kötve.

Az ingatlanban 1 éve részleges felújítás történt, melynek során új cirkókazán került felszerelésre, felújították az elektromos hálózatot, az üzlettereket kifestették.

Az ingatlan fényviszonya remek, utcafrontja 6,5 méter széles, szinte teljes szélességében ablakokból áll. Az utca felől a két üzlettér külön ajtón is elérhető, továbbá az épület másik oldalán két gazdasági/árufeltöltő bejárat is megtalálható.

Fenntartása kedvező, köszönhetően az új gázcirkó által szolgáltatott fűtésnek, és az egytől egyig saját mérőórával rendelkező közműveknek.

Az alagsori szinten kívül, a használaton kívüli, vagy raktározásra szoruló dolgok tárolására az épület rendezett padlástere is rendelkezésre áll. A tető gázbeton cserép fedésű, jó állapotú.

A környék jó ellátottságú, BKV-val és autóval is egyaránt könnyen megközelíthető, mindkét említett lakótelep pedig fél perc sétával elérhető. A 159-es autóbusszal a Szent Imre tér felől az ingatlan kb. 12-13 perc utazás. Parkolni az utcában, az üzlet előtt is könnyedén és természetesen ingyenesen lehet.

Elhelyezkedése, a lakótelepek közelsége okán bátran ajánlom például zöldségesboltnak, kozmetikának, fodrászatnak, kutyakozmetikának, vegyesboltnak, dohányboltnak, lottózónak is, de természetesen más, szinte bármilyen üzleti profilra remekül alkalmas.

Az ingatlan irányára: 19,9 M Ft

Irányár: 19900000 Ft

Referencia szám: UZ078308
Eladó iroda, ami csak Önre vár!
Szeretné megnézni? Tegye fel kérdését, a hirdető visszahívja Önt!
Küldés
A Küldés Gomb megnyomásával Ön nem vállal semmilyen kötelezettséget, csupán visszahívást kér a hirdetőtől!
Szerezze meg a legjobb eladó irodát
Tegyen fel kérdést, vagy kérjen időpontot a fenti Űrlap segítségével.
Az eladó iroda hirdetője visszahívja Önt!
Az eladó irodát megtekintheti és amennyiben tetszik, kibérelheti.
Az értékesítő elérhetőségei
Borbély Ádám
Borbély Ádám
Duna House Délpest