Leírás

Ezeréves történelem, legendákkal teli belváros, barokk környezet, finom ételek és borok, vendégszeretet és színes programok - ez Eger, Magyarország legélhetőbb városa (2018), Budapesttől alig 130 km-re.

Teljesen felszerelt, jelenleg is működő motelünk készen áll a megújulásra, az új tulajdonosa által megálmodott turisztikai beruházások megvalósítására, kapacitásbővítésre, a profitorientált működés megteremtésére!

A szálloda a történelmi városközponttól és a Szépasszony-völgy borospincéitől egyaránt 2 km-re, a város pályaudvarától 800 méterre helyezkedik el.

2 épület, 3 szint, 86 szoba, 2.000 m2 hasznos terület, 120 fős étterem, mögötte egy akár 300 főt is kiszolgálni képes konyha, különtermek, 4 külön tanterem, melléképületek, 15+50 férőhelyes saját parkoló, buszoknak is, sportpálya, mindez 8.300 m2-es saját telken. Bővítési lehetőségek adottak, felújítás, a szükséges korszerűsítések elvégzése után további szobák mellett 10 db apartman is megnyitható, amivel a teljes kapacitás egyidejűleg 400 vendég elszállásolását jelentheti.

2016-ban az épületegyüttes egy felújításon esett át, amelynek keretében, új, korszerű külső szigetelést kapott, minden nyílászárót műanyagra cseréltek, valamint napkollektorokat szereltek fel a használati meleg víz ellátására. A fűtésről 3 db turbó cirkó gondoskodik. Teljes körűen kiépített WIFI rendszer és tűzjelző rendszer működik.

A motel teljes felszereléssel, gépesítéssel, a teljes bútorzattal együtt, komplett egységként kerül értékesítésre. Szobái 2013 márciusa óta a Booking szállásfoglaló rendszerének közvetítésével is kiadásra kerülnek, így a foglaltsága tartósan 63% feletti, köszönhetően a népszerűségének, kedvező fekvésének, pénztárcabarát árainak.Érdeklődése esetén állunk rendelkezésére! Az ingatlan személyes megtekintése előtt bővebb felvilágosítást adunk, további képeket is mutatunk, az ingatlantúrát kérésére megszervezzük.MIK azonosító: 2338587

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 650 000 000 Ft
Méret: 5 200 négyzetméter
Azonosító: 10542084
Jelleg: iroda

Így keressen irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra