Eladó iroda/üzlethelyiség Szekszárd 155 000 000 Ft

Leírás

A megvételre kínált irodaház nagy gyalogosforgalmú utcában található.
Az épület előtt parkolási lehetőség, kiváló infrastruktúra, jó megközelíthetőség.

Háromszintes belső kialakítású.
- A földszinti, közvetlen utcafronti bejárattal rendelkező, mégis önállóan zárható helyiségek infrastruktúrája pénzügyi szolgáltatói tevékenység ellátására is alkalmasak. Ügyfélváró, ügyfélszigetek, tárgyaló helyiségek biztosítják a tökéletes ügyfélkiszolgálást. Jellemzői: önálló informatikai rendszer fizikai előkészítése (rejtett erős és gyengeáramú kábelezés, trezor, klímarendszer, beltéri kamerák, fizikai védelmi rendszer, 24 órás védelmi szolgálat, mozgásérzékelők, pánikgomb, belső világítási rendszer, konyhasarok, mellékhelyiségek.
- Az első emeleti szinten, akár három külön vállalkozás irodai infrastruktúráját is képesek ellátni.
- A második emeleti szinten jelenleg konferenciateremként, oktatóteremként funkcionál, viszont akár önálló lakóingatlanként (100 m2) is használható. Önálló bejárat, fűtésrendszer, áramellátás. Amerikai konyhás kialakítás, 2 szoba. Nagy méretű fürdőszoba.

Az irodaház emeleti szintjén található helyiségeket a jelenlegi tulajdonos szívesen visszabérelné az új tulajdonostól.
A berendezési tárgyak, bútorok egyedi megállapodás alapján megvásárolhatóak.

Az épület közvetlen közelében jelentős ügyfélforgalmú üzleti vállalkozások találhatóak. Általános és középiskolák, kollégiumok, üzletek, éttermek, lakótelep, kulturális intézmények biztosítják a tökéletes infrastruktúrát.
Lehetséges funkciók: bármilyen pénzügyi szolgáltatói tevékenység, oktatási központ, nyelviskola, mérnökiroda, logisztikai központ, egészségügyi központ.

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videóra a képek után tud kattintani. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menüpontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe:UZ015383 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a videót.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!
Ha székhelyet keres vállalkozásának, megtalálta, amit keres! OC UZ015383

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 155 000 000 Ft
Méret: 318 négyzetméter
Azonosító: 11186224
Jelleg: iroda