Eladó iroda/üzlethelyiség Budapest I. ker 249 000 000 Ft

Leírás

EGYEDI ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ UTCAFRONTI ÜZLETHELYISÉG AZ I. KERÜLETBEN

Gellért-hegy lábánál, a rendkívül jó közlekedésű és nagy forgalmú, így kitűnő marketing értékkel bíró Hegyalja úton található, összesen 240 nm alapterületű különleges adottságú üzlethelyiség 249 M Ft irányáron eladó.

Az üzlethelyiség több utcafronti bejárattal rendelkezik, szükség esetén akár közvetlenül előtte is meg lehet állni rakodás céljából. A környéken számtalan kiváló parkolási lehetőség áll rendelkezésre közterületen.

A földszinti üzlethelyiség hosszan elnyúlik és leköveti az utca ívét, belső kialakítása is ennek megfelelő. A több egymásba fűződő helyiségből álló egység lehetne akár EXKLUZÍV ÜZLET, IRODA, SZOLGÁLTATÓ VAGY SZÓRAKOZTATÓ EGYSÉG. Könnyen kialakítható lenne itt egy BEMUTATÓTEREM, melyhez a szükséges iroda és RAKTÁR felület is rendelkezésre állna. De lehetne itt KÖLCSÖNZŐ, SZERVIZ, NYELVISKOLA, NYELVSTÚDIÓ, KOZMETIKAI SZALON vagy MASSZÁZS-SZALON is.
Az ingatlan elsősorban kettő helyrajzi számon szerepel: van egy 91 nm alapterületű és egy 149 nm alapterületű része, így akár 2 külön egység is kialakítható lenne.
Az ingatlan elektromos redőnyökkel és riasztóval felszerelt, ipari árammal rendelkezik, a tulajdonos az elektromos vezetékeket 3 évvel ezelőtt cseréltette ki. Az ingatlan közös költsége mindössze 17 ezer Ft, a rezsi költségek (víz, villany, gáz) egyedi mérőórák alapján fizetendőek.

A kiváló lokációnak köszönhetően könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, a 8E, 108E, 110, 112, 908 buszok megállója mindössze pár perc séta távolságra található.
Személygépjárművel 5 percnyi távolságra a Gellért-hegy, az Erzsébet híd budai hídfője, valamint a BAH-csomópont is, ahonnan az M1 és M7 autópályák már könnyen és gyorsan elérhetőek.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a különleges üzlethelyiség, vagy bármilyen kérdése merülne fel, esetleg szívesen megtekintené az ingatlant, természetesen állok szíves rendelkezésére akár az esti órákban vagy hétvégén is.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 249 000 000 Ft
Méret: 240 négyzetméter
Azonosító: 11263087
Irodai azonosító: 303396
Cím: Hegyalja út
Emelet: Földszint
Jelleg: Üzlethelyiség

Így keressen irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra