Eladó iroda/üzlethelyiség Tatabánya 22 000 000 Ft

Leírás

Tatabányán, Felsőgallán nagyon jó helyen forgalmas üzlet, teljes épület eladó ! Egy nagyon régóta, jól bejáratott kis élelmiszerbolt működik itt, ahol szinte mindent meg lehet venni. A közvetlen közelében Tatabánya egyik legjobb iskolája adja a forgalom nagy részét, de a helyi lakosok is nagyon szeretik. Előtte buszmégálló, ami szintén sok embert vonz ide.
Az épület téglából épült vastag falakkal, a fűtése gázkonvektorról működik. Az ablaka és a bejárati ajtó korszerű műanyagra lett kicserélve. Az eladó térben klíma működik.

,Az Otthon Centrum irodánkban Önnek 20 bank és pénzintézet ajánlata közül választjuk ki a legideálisabbat. Amennyiben új, vagy használt lakást vásárolna, de nem rendelkezik elegendő fedezettel, úgy hiteltanácsadónk először felméri hitelképességét. Majd megismerteti Önnel a különböző banki termékek részleteit, és segít eldönteni, hogy mely hitelkonstrukció, vagy igényelhető támogatási forma a legmegfelelőbb az Ön számára. CSOK igénylésében is tudunk segíteni Önnek.
Nagyon nehéz és időigényes feladat eligazodni a sok banki termék és fogalom között, rendkívül bonyolult feladat a különböző lehetőségek összehasonlítása és még annál is bonyolultabb az ideális megoldás megtalálása. Az Otthon Centrum Hitel Center nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértői segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást. A hitel kiválasztását követően ismertetik Önnel, hogy milyen dokumentumok kitöltésére illetve beszerzésére lesz szükség. A hitel kérelmi csomag összeállításban kollégáink mindenben segítségére lesznek, majd az elkészült dokumentációt eljuttatják a bankba. Ha kérdése merül fel, hívjon bizalommal.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 22 000 000 Ft
Méret: 47 négyzetméter
Azonosító: 11170844
Jelleg: iroda

Így keressen irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra