Eladó iroda/üzlethelyiség Üllő 39 900 000 Ft

Leírás

Eladásra kínálok Üllő Sportliget lakóparkjában egy 71 nm-es üzlethelyiséget!!!

A 71 nm-es üzlethelyiség két külön helyrajzi számmal rendelkező ingatlan egybenyitásával nyerte el jelenlegi elrendezését, ezáltal lehetőség van két külön üzlethelyiség kialakítására. Továbbá az üzlet tartozéka az előtte található 6 db saját használatú felszíni parkoló és az üzlet bejáratai előtt elhelyezkedő 50 nm-es fedett terasz is.

A Fűtésről és a hűtésről 2 db 3.5 Kw-os POLAR inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A melegvíz ellátást 2 db ARISTON 10L-es vizmelegítő biztosítja, egy a nagyobbik eladótér mosdójában és egy a kisebb eladótérben kialakított mosogató sarokban. Az üzlet biztonságáról kamera rendszer gondoskodik.

Közös költség: 14.000 Ft

Elhelyezkedését tekintve üzleti szempontból is kiváló helyen, a folyamatosan fejlődő Sport-liget lakópark szívében található egy társasház földszintjén, új építésű házak szomszédságában.

A lakópark népsűrűsége lehetővé teszi ott nyitott üzlet sikerességét, nem régiben került átadásra egy 28 lakásos társasház, amely mellett már készül a következő 28 lakásos társasház.

Az üzlet per és tehermentes, rövid költözési határidővel birtokba vehető.

A LEÍRÁS ÉS AZ ALAPRAJZ KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!!!

IRODÁNK INGYENES HITELÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS ÚJ CSOK PLUSZ FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.

Iroda/üzlethelyiség részletei

Ár: 39 900 000 Ft
Méret: 71 négyzetméter
Azonosító: 11343021
Irodai azonosító: 307987
Cím: Papp László utca
Emelet: Földszint
Jelleg: Üzlethelyiség

Egyéb jellemzők

  • Lift

Így keressen irodát négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a irodák
listáját
Válassza ki a megfelelő
irodát
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra